Alexandra & Carl werken!

Dit is het Joe-Netwerk

Joe netwerk alexandra carl

Efkes alle stress losgooien op Sexy Motherfucker van Prince? Of wegdromen met de stem van Michael Bublé? Het kan allemaal, want bij Alexandra en Carl bepaal jij de muziek tijdens je werkdag!

Schrijf je in

Schrijf je hieronder in om samen met je bedrijf jullie 3 favoriete nummers voor op de werkvloer door te geven.

Geef de fakkel door

Daarna kan je een bevriend/concurrerend/aangrenzend bedrijf nomineren om hùn favoriete nummers door te geven.

Luister

Elke werkdag hoor je een schakel uit het Joe-Netwerk tijdens Alexandra werkt! (tussen 9u en 12u) en Carl werkt! (tussen 13u en 16u) met zijn favoriete muziek.

Ontdek het Joe-Netwerk

Vraag jij je af wie er al aan dat netwerk werd toegevoegd? Wij geven jou een overzicht op onderstaande kaart!


Omwille van het Coronavirus werd de programmatie van Joe aangepast en is er tijdelijk geen Joe-Netwerk.  Je hoort van ons op de radio, zodra we het netwerk weer verderzetten!


 Klik hieronder op dit icoontje om de volledige lijst met bedrijven te bekijken of klik op '+' of '-' om in en uit te zoomen.

 Klik op dit icoontje om de kaart met alle bedrijven te vergroten.Op zoek naar iemand uit 2017? Kijk dan zeker hier.

Op zoek naar iemand uit 2016? Kijk dan zeker hier.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Medialaan NV, Medialaan 1 1800 Vilvoorde, KBO 0432.306.234 (verwerkingsverantwoordelijke) omdat dit noodzakelijk is in het kader van het beheer van deze wedstrijd. In ons gerechtvaardigd belang verwerken wij uw persoonsgegevens ook voor analysedoeleinden. Uw persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan derden en worden louter verwerkt voor de afhandeling van deze wedstrijd. Wij bewaren uw gegevens max. 3 maanden na afloop van de wedstrijd. U kan uw recht op inzage, verbetering, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid uitoefenen, en de DPO bereiken via privacy@medialaan.be. U kan tevens bij de Gegevensbeschermingsautoriteit klacht indienen.

Velden met een * zijn verplicht.

Word lid van het Joe-netwerk

Dit is de volgende schakel