Podcast

Op zoek naar ontspanning? Luister onze podcasts!

Joe podcasts 2

Zit je thuis en heb je nood aan wat ontspanning? Wil je een eind wandelen met Sven & Anke? Of heb je graag Evi en haar bekende gast in je oor terwijl je loopt?

Wij hebben het voor je! 

Hieronder vind je jouw favoriete podcasts van 'Het leven begint bij 40' met Sven & Anke, 'Het Heilig Huis van Hanssen: de 10 geboden' met Evi, 'Jan belt met...', 'Zot Gedraaid' met Kris Wauters, 'Kook uw eigen PotCast' met Sven en 'De Familie Van Elsen' met Ann.

Zot Gedraaid

In Zot Gedraaid krijgt Kris Wauters elke week een andere gast over de vloer: van tv-gezichten, politici, muzikanten tot sporters.

Welke platen hebben hun beïnvloed? Zijn er liedjes die voor grote emoties hebben gezorgd? Zijn er songs die ze echt niet kunnen horen? 


Jan belt met...

In de tijd van het coronavirus moeten we allemaal zo veel mogelijk in ons kot blijven.

Jan is benieuwd hoe bekend Vlaanderen dat volhoudt en stuurde uitnodigingen uit met de vraag of hij hen mag opbellen

Hieronder kan je luisteren naar de volledige gesprekken die Jan met hen voerde.


Kook uw eigen PotCast

In deze bijzondere tijden van het Coronavirus moeten we allemaal in ons kot blijven. Maar iedereen moet toch eten? Wie beter dan onze eigen ochtend-dj Sven kan je tips en tricks geven om iets lekkers op tafel te toveren?

Dj en Would Be Chef Sven maakt er in deze podcast een gezellig potje van met een échte chef.


Het leven begint bij 40

Luister naar Sven & Anke’s podcast: Het leven begint bij 40. Het is een inspirerende podcast voor iedereen die het soms benauwd krijgt bij het idee dat er voortaan een vier voor staat, maar ook voor iedereen die benieuwd is wat de volgende decennia in petto kunnen hebben.

Bekende gezichten zoals Rani De Coninck, Kürt Rogiers, Evi Hanssen, Tim Van Aelst, Johan Braeckman, Ann Ceurvels, minister Sven Gatz & Birgit Van Mol namen al plaats achter de microfoon. 


Het Heilig Huis van Hanssen

Elke zaterdagochtend schuift een bekende gast bij aan de ontbijttafel van Evi Hanssen. In Het Heilig Huis van Hanssen babbelen ze bij een lekkere pistolet over de zaken die voor hen belangrijk zijn. Op Youtube vind je heerlijke feel-good afleveringen over het reilen en zeilen van deze bekende Vlamingen. 


De Familie Van Elsen

De Familie Van Elsen laat je genieten van de leukste, grappigste en soms zéér emotionele familieverhalen van een bekend gezicht. Ann Van Elsen leert bekende Vlamingen beter kennen door hen een dierbaar familielid mee te laten nemen. June, de dochter van Ann Van Elsen, nam de stoute vragen voor haar rekening. 

Geniet mee van de heerlijke verhalen van onder andere Walter GrootaersTanja DextersMargriet HermansRob VanoudenhovenKelly Pfaff en Jean-Marie Dedecker én hun kinderen


Zo luister je naar podcasts

Weet je niet goed hoe je naar onze podcasts kan luisteren? Dit filmpje helpt je op weg: