Podcast

​Ontdek onze podcasts: ideaal voor op vakantie!

Joe sven anke podcast


Lange autorit voor de boeg? Op zoek naar een vervanging voor die grijsgedraaide cd’tjes? Tijdens het zonnen eens zin in iets anders dan een boek? 


Het leven begint bij 40

Luister dan naar Sven & Anke’s podcast: Het leven begint bij 40. Het is een inspirerende podcast voor iedereen die het soms benauwd krijgt bij het idee dat er voortaan een vier voor staat, maar ook voor iedereen die benieuwd is wat de volgende decennia in petto kunnen hebben.

Bekende gezichten zoals Rani De Coninck, Kürt Rogiers, Evi Hanssen, Tim Van Aelst, Johan Braeckman, Ann Ceurvels, minister Sven Gatz & Birgit Van Mol namen al plaats achter de microfoon. De Familie Van Elsen

De Familie Van Elsen laat je genieten van de leukste, grappigste en soms zéér emotionele familieverhalen van een bekend gezicht. Ann Van Elsen leert bekende Vlamingen beter kennen door hen een dierbaar familielid mee te laten nemen. June, de dochter van Ann Van Elsen, nam de stoute vragen voor haar rekening. 

Geniet mee van de heerlijke verhalen van onder andere Walter Grootaers, Tanja Dexters, Margriet Hermans, Rob Vanoudenhoven, Kelly Pfaff en Jean-Marie Dedecker én hun kinderenHet Heilig Huis van Hanssen

Elke zaterdagochtend schuift een bekende gast bij aan de ontbijttafel van Evi Hanssen. In Het Heilig Huis van Hanssen babbelen ze bij een lekkere pistolet over de zaken die voor hen belangrijk zijn. Op Youtube vind je heerlijke feel-good afleveringen over het reilen en zeilen van deze bekende Vlamingen. 

Meer dan 20 bekende Vlamingen namen al plaats aan de ontbijttafel van Evi, waaronder Anke Buckinx, Peter Van Den Begin, Sandra Bekkari, Jonas Van Geel, Matteo Simoni en Ruth Beeckmans.

Bekijk hier de volledige playlist: Zo luister je naar podcasts

Weet je niet goed hoe je naar onze podcasts kan luisteren? Dit filmpje helpt je op weg: