Podcast

Op zoek naar ontspanning? Luister onze podcasts!

Joe podcasts 2

Zit je thuis en heb je nood aan wat ontspanning? Wij hebben wat voor je! 

Het leven begint bij 40

Luister naar Sven & Anke’s podcast: Het leven begint bij 40. Het is een inspirerende podcast voor iedereen die het soms benauwd krijgt bij het idee dat er voortaan een vier voor staat, maar ook voor iedereen die benieuwd is wat de volgende decennia in petto kunnen hebben.

Bekende gezichten zoals Rani De Coninck, Kürt Rogiers, Evi Hanssen, Tim Van Aelst, Johan Braeckman, Ann Ceurvels, minister Sven Gatz & Birgit Van Mol namen al plaats achter de microfoon. 


Het Heilig Huis van Hanssen

Elke zaterdagochtend schuift een bekende gast bij aan de ontbijttafel van Evi Hanssen. In Het Heilig Huis van Hanssen babbelen ze bij een lekkere pistolet over de zaken die voor hen belangrijk zijn. Op Youtube vind je heerlijke feel-good afleveringen over het reilen en zeilen van deze bekende Vlamingen. 


De Familie Van Elsen

De Familie Van Elsen laat je genieten van de leukste, grappigste en soms zéér emotionele familieverhalen van een bekend gezicht. Ann Van Elsen leert bekende Vlamingen beter kennen door hen een dierbaar familielid mee te laten nemen. June, de dochter van Ann Van Elsen, nam de stoute vragen voor haar rekening. 

Geniet mee van de heerlijke verhalen van onder andere Walter GrootaersTanja DextersMargriet HermansRob VanoudenhovenKelly Pfaff en Jean-Marie Dedecker én hun kinderen


Zo luister je naar podcasts

Weet je niet goed hoe je naar onze podcasts kan luisteren? Dit filmpje helpt je op weg: